Press "Enter" to skip to content

5 ting du skal bruge til en hyggestund

Er du også vild med at skabe en rigtig god hyggestemning? Enten når du skal have gæster på besøg, eller når du er alene og vil forkæle dig selv lidt? Så skal du læse med her. I denne lille artikel giver jeg nogle tips til, hvordan du skaber den bedste hyggestemning. 

Det kan f.eks. være, at du lige er kommet hjem efter en lang dag på arbejdet og trænger til at slappe helt af og komme ned i gear. Det kan også være, at det er en dag fyldt med regnvejr, hvor det eneste rigtige er at blive inden for i sofaen og hygge sig. 

Første skridt i retningen af at skabe en hyggestemning er finde et dejlig blødt og varmt tæppe frem, som man rigtig kan pakke sig ind i. Jeg har et stort uldtæppe i flotte farver, som kan holde mig varm på de kolde dage. 

Til enhver hyggestund hører sig stearinlys til. Et par stearinlys i vindueskarmen og på bordet kan hjælpe med at sprede hygge og varme i hele rummet, så stemningen er sat. Sørg for at vælge nogle ordentlige lys, som ikke oser alt for meget. 

Når man skal hygge sig, er det rart også at have lidt varmt at drikke. Det kunne f.eks. være en rigtig god kop te. Lige for tiden er jeg helt vild med hvid te, fordi det har en dejlig mild og cremet smag. Hvid te stammer fra teplanten Camellia Sinensis og bliver lavet af de helt friske forårsskud, som kommer, inden busken går i blomst. Jeg serverer min te i min super flotte grønne tekande, som er kinesisk produceret i støbejern. En god tekande er et absolut musthave, hvis du ligesom mig er den helt store tedrikker. Hos Carstensens Tehandel kan du finde et stort udvalg af smukke tekander, så du kan helt sikkert finde en tekande, der falder i din smag. På hjemmesiden kan du f.eks finde en tekande i støbejern, men du kan også få en tekande med dobbeltlag af rustfristål, som giver en god isolering. 

Når du har et tæppe, stearinlys og en tekande på plads, så mangler du egentlig bare nogle flotte kopper at servere din te i samt nogle lækre snacks, som du kan nyde sammen med din te. Så har du altså ret gode forudsætninger for at hygge dig med dine gæster eller nyde lidt alenetid.