Press "Enter" to skip to content

Agriturismo i Toscana er den perfekte familieferie

Når vi danskere holder ferie, har vi mange forskellige præferencer. Men et helt fantastisk koncept er agriturismo toscana. Det lyder måske lidt spøjst, men når man først har prøvet det, vil man højest sandsynligt elske det. Og det er faktisk et simpelt, men helt fantastisk koncept. Mange danske og internationale turister har oplevet en sådan tur i Italien, og de har elsket det. Agriturismo går ud på at skabe et behageligt, afslappende miljø at holde ferie i. Derfor er der mange gårde i Toscana, der åbner dørene for turister. For der er intet, der er så fantastisk og roligt som livet på landet. Og særligt i Toscana er det ekstraordinært. 

Italien har nogle af de smukkeste landomgivelser i Europa, og Toscana er bestemt blandt de smukkeste områder i Italien. Der bliver produceret en masse skønne fødevarer i Toscana, og når man bor på landet, får man mulighed for at komme helt tæt på. Selv hvis man er vant til storbyferier, vil en ferie som denne være en fed oplevelse. På en gård i Toscana kan man få den helt autentiske oplevelse af italiensk kultur. 

Agriturismo i Toscana betyder, at en lokal gård har lavet nogle lækre ferielejligheder. De lækre ferielejligheder ligger naturligvis på landet, og det betyder, at man får masser af ro til at nyde tiden ved poolen eller gå på opdagelser i naturen. Denne ferietype byder også på muligheden for at opleve alle de lokale råvarer helt tæt på. Man kan få lov til at smage på de forskellige vine og olivenolier, og man kan se hvor og hvordan de bliver produceret. De fleste af lokationerne har også valgt at lave lejligheder. Det vil sige, at man ofte har køkkenfaciliteter til rådighed, og dermed selv kan lave mad af de lokale råvarer. Det vil også sige, at det er den perfekte destination til jeres næste familieferie.