Press "Enter" to skip to content

Akustik billeder – for den optimale kontor akustik

Er dit kontor eller dit officin præget af dårlig akustik, som virker demotiverende på arbejdslysten, og som giver medarbejderne hovedpine? Så bør du gøre en indsats for at løse problemet. Ofte er dårlig lyd på arbejdspladsen – især i kontorbygninger af nyere dato – opstået som en kombination af de materialer, i hvilke bygninger er opført (beton, stål, glas) og så et dårligt og manglefuldt design og indretning. I mange tilfælde kan man undre sig over, hvorvidt arkitekten overhovedet har overvejet, at der skulle sidde mennesker i bygningen og arbejde 8 – 10 timer hver eneste dag.

Læg en dæmper på kontorstøjen med lydisolerende billeder

Under alle omstændigheder er det dit ansvar som arbejdsgiver eller som office- eller facility manager at løse det nærværende problem. Dette kan for eksempel gøres ved at etablere ekstra lyddæmpning i kontorer og fælles områder, for eksempel i form af lyddæmpende paneler eller plader. Men hvorfor ikke gå et ekstra skridt, og sørge for, at kontor, reception, gangarealer og kantine bliver dekoreret med smuk kunst eller stemningsfulde fotos på én og samme tid? Dette kan nemlig lade sig gøre, hvis du vælger at anvende akustik billeder i stedet for traditionelle, kedelige og ensfarvede akustik plader. Med akustik billeder kan du vælge et eller flere motiver – for eksempel malerier eller fotografier – og på den måde camouflere akutstik pladerne med dekoration.

Køb akustik billeder online hos SUMOpix

Hvis du allerede har en idé om, hvad dine akustik billeder skal afbilde – det kunne for eksempel være smukke natur motiver, stemnings billeder fra arbejdspladsen, eller måske kendte kunstværker – kan du bestille dine akustik billeder online hos SUMOpix. På den online bestillingsside på SUMOpix.dk finder du en smart upload formular, som tillader dig at uploade dine ønskede billeder til SUMOpix. Her bliver dine billeder trykt på lydabsorberende lærred af høj kvalitet – og du skal blot indtaste adresse og betalings oplysninger for at bestille dine akustik billeder!