Press "Enter" to skip to content

At holde om en varm kop

Der er noget befriende over at kunne holde sine hænder over en dejlig varm kop te. Duften, der rammer næsen, gør mig glad med det samme. Hvis der er tale om te i en god kvalitet. Fr mig handler det nemlig lige så meget om smagen og kvaliteten, når det kommer til te. Prøv en gang at sammenligne en god med en billig og dårlig te, og du vil se præcis, hvad det er, jeg mener.

Te er flyttet ind på internettet

Du kan ikke gå ind i et supermarked, uden du finder te i alle afskygninger. Det er dog noget jeg går udenom, for det er ikke den slags, jeg er til. Jeg savner de gamle tehuse, hvor der var eksotiske sorter fra hele verden og alle de smage og varianter, du kunne forestille dig. Den slags er der ikke mange af, men hurra, jeg har fundet et på nettet. Det eneste de mangler, det er duften, men den kan jeg dog ikke få gennem skærmen endnu.

Kvaliteten på deres te er dog uovertruffen. Heldigvis er deres priser slet ikke der, hvor jeg køber mig fattig, men var de det, så ville jeg have en slunken bankkonto. Det smager så godt, og det er for mig den helt ægte oplevelse.

Te skal være god

Balancen mellem smag, duft, farve og kvalitet giver en god kop te. Det er noget, de forstår her, så jeg kan ikke købe min te andre steder. Jeg brygger en kande og sidder og nyder den. De fleste skal have kaffe om morgenen, men det skal jeg ikke længere. Ikke efter jeg har fundet en rigtig tehandel, så jeg kan få luksus hver eneste dag.

Bare kig på deres udvalg. Selv den mest kræsne af os vil kunne finde flere ting, de gerne vil smage og nyde.