Press "Enter" to skip to content

Brug aftenen på en god bog

Om aftenen vil jeg gerne hygge mig. Sådan har de fleste danskere det, men det er meget forskelligt, hvordan danskerne hygger sig. Nogle nyder at se en god film eller andet på TV’et, hvor andre kan lide at tage en kop kaffe med en ven eller kæresten. Som noget tredje vil andre – inklusiv mig selv – helst sidde med næsen plantet i en god bog. Jeg kan ærligt sige, at jeg er det, man betragter som en læsehest. Jeg elsker en god bog, og derfor bruger jeg gerne mine aftener på sådan en. Dog er det ikke bare at tage en bog og så begynde at læse. Der skal være de helt rigtige rammer for det, før jeg får den fulde oplevelse ud af det. I det følgende vil jeg give dig mine bedste tips.

Find den helt rigtige bog

For det første handler det om at finde frem til den helt rigtige bog. Du kan både vælge at læse en fysisk bog, men du kan også vælge at benytte dig af e-bøger. Jeg benytter personligt selv e-bøger, og grunden til dette er, at der findes rigtig mange muligheder samlet et sted. På den måde er det utroligt nemt at finde frem til den helt rigtige bog, uanset hvilken genre man er til. Jeg er særligt glad for krimier og biografier, og dem findes der utrolig mange af – også som e-bøger. Find det store udvalg af e-bøger på Politikenbooks.

Noget godt at drikke

Når du har fundet den helt rigtige bog, er det en god idé at finde noget lækkert at drikke. Jeg foretrækker te, men du kan også sagtens tage et glas mælk, vand eller noget helt tredje, som du finder lækkert. Det er altid rart at have noget at drikke ved hånden, og skulle du blive tørstig, behøver du ikke at rejse dig efter det.

Høj komfort

Sidst men ikke mindst skal du sørge for, at du sidder godt. Sæt dig i sofaen eller i din yndlingsstol og sørg for at have tæpper og puder lige ved hånden, så du altid har muligheden for at øge din komfort. Du læser bedst, hvis du sidder godt samtidig.