Press "Enter" to skip to content

Catering til 50-års fødselsdag

I forrige weekend fyldte min mand 50 år, og det betød selvfølgelig, at der skulle holdes stor fest. Min mand elsker at feste og være sammen med både familie og venner, og derfor krævede denne fødselsdag en del at arrangere. For det første skulle vi finde et sted, hvor der var plads til alle gæsterne, for det andet skulle der være styr på drikkevarer og underholdning, og som det tredje skulle der selvfølgelig være styr på maden. Både min mand og jeg har en stor forkærlighed for lækker og velsmagende mad, og derfor skulle vi finde det helt rigtige sted til at levere maden til festen. Vores valg endte på Ebuffet.dk, og det fortryder vi ikke ét sekund.

Høj kvalitet og glade gæster

Eftersom der kom mange gæster, skulle der er også være mad for enhver. Det gjorde ebuffet.dk heldigvis nemt for os. På deres hjemmeside kan man nemlig sammensætte sin helt egen buffet eller vælge imellem nogle af de buffeter, som de allerede har sammensat. Vi valgte at sammensætte vores egen, så vi var sikre på at få lige det, som vi ville have. Du finder et stort udvalg af buffetmuligheder hos ebuffet.dk.

Maden vi fik serveret, var helt utrolig lækker og adskillige af gæsterne komplimenterede maden i løbet af aftenen – flere skulle også vide, hvor maden var fra. Alt var tilberedt som det skulle, og der var ingen tvivl om, at det var af høj kvalitet. På trods af at maden var så lækker, skulle vi ikke betale en herregård for det.

God service hele vejen igennem

Ebuffet.dk sørgede for en god service hele vejen igennem. De kom med maden til den aftale tid, og maden var varm, da den ankom, så vi kunne servere den med det samme. Hele vejen igennem var de smilende og hjælpsomme, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi har tænkt os at benytte os af deres catering.