Press "Enter" to skip to content

Der røg et vandrør

Det eneste positive, der lige i øjeblikket var at sige om den sag var, at jeg i det mindste var hjemme, at jeg ikke havde andre planer lige der, og jeg kunne lukke for vandet, så skaden ikke blev for stor. Men der stoppede alt det sjove, for der var rigeligt at se til. Jeg sørgede for at få vandet væk, så der ikke skete for meget med det, der stod på gulvet. Men der stoppede mine evner, og nu skulle jeg så finde en blikkenslager i København.

Mange om buddet

Der er ret mange at vælg mellem, men der er store forskelle. Jeg måtte nemlig ringe rundt, for det var ret akut, men det var først tredje gang, som jo bekendt er lykkens gang, før der var bid. Ikke kun kunne de komme hurtigt, de var også sikre på, det ville være hurtigt overstået og virke perfekt derefter. Det var jeg glad for, især da de skulle gætte problemet ud fra min nok lidt besynderlige beskrivelse.

Men de kom som lovet på ingen tid, og de fiksede det også rigtig hurtigt. Allerede der var jeg meget begejstret, for der gik ikke lang tid, før blikkenslageren kom op til mig i køkkenet, åbnede for vandet derude og sagde, at nu virkede de hele igen. Ta-da var det udbrud, jeg kom med, for at undvære vand, det er for stor en prøvelse.

En gammel samling

Det var en samling mellem to rør, der havde opgivet ævred. Det er åbenbart meget normalt, kunne jeg forstå, og som blikkenslageren sagde, så valgte de at skifte den del af røret, fremfor at reparere på det, for det gav en varig løsning, så jeg ikke ville få brug for en blikkenslager igen. I hvert fald ikke til det problem.

For mig er det bare service, der vil noget, og det er det firma, jeg vil ringe til første gang, skulle behovet opstå.