Press "Enter" to skip to content

Elegante, sorte bukser

For mig er der noget elegant og dermed helt perfekt over et par sorte damebukser. De passer til alt. Alle dage på arbejde, alt i fritiden, og de kan kombineres til brug både sommer og vinter. Jeg er ikke længere så glad for kjoler og nederdele, og jeg har faktisk ikke lyst til at gå med bare ben, men jeg vil stadig gerne være pæn i tøjet. Og nu er min store kærlighed så sorte, elegante bukser. For er det koldt udenfor, så kan jeg altid have et par strømpebukser på inden under, så jeg ikke fryser.

Jeg har fundet det perfekte par

Jeg kigger altid efter sorte bukser. Jeg har en tendens til at være hård ved mit tøj, så derfor skal jeg altid holde øje med den perfekte balance mellem pris og kvalitet. Jeg vil ikke betale for meget for det, men jeg vil heller ikke have noget, der er for billigt, ser for billigt ud, og som slet ikke holder. Ved et tilfælde fandt jeg en hjemmeside, der havde et rigtig stort udvalg af blandt andet bukser. Herunder flotte, sorte damebukser.

Ikke et mærke jeg kendte, men de så rigtig lækre ud. Jeg valgte at bestille et par i min størrelse, og det viste sig, at de bare sidder helt perfekt. Så jeg måtte have nogle flere.

Gode i taljen

De sidder højt, som jeg godt kan lide. Det giver en pænere facon, især til en som jeg, der er lidt for rund over det hele. Desuden skiller jeg ikke ad på midten og bliver kold på ryggen eller på maven. En anden ting, jeg sætter pris på.

Men det bedste er, at kvaliteten er uovertruffen til prisen. Det er luksus til et budget, og det holder rigtig godt. Både hvad angår pasform og farve, når de bliver vasket.