Press "Enter" to skip to content

Flotte døre mellem stuerne

I vores lejlighed er der tre stuer en suite. Det lyder meget fornemt, og det har lejligheden bestemt også været en gang, men nu er den bare helt perfekt til vores familie. Den kræver faktisk kun en ting. Vi har brug for at flytte lidt rundt, så børnene kan få hver deres værelse. De betyder, at vores kontor, der ligger i forlængelse af stuen, nu skal være soveværelse. Der er en stor åbning mellem de to rum, så det kræver faktisk bare en dør, så vi kan lukke af i hverdagen.

Jeg ville have franske døre

Med matteret glas, så der stadig er lys, men så man ikke kan kigge ind. De oprindelige døre er for længst væk. De er i hvert fald hverken i lejligheden eller på loftet, så der skal nogle helt nye til. Jeg vil gerne have nogle, der er smukke og enkle, så de passer til resten af lejligheden og dens stil. Det skal passe sammen, for det er noget, vi alle skal kigge på hver eneste dag.

Jeg kiggede derfor lidt rundt, men dem i byggemarkederne tiltalte mig ikke. Det var ikke lige det jeg gerne ville have. Dem, det skulle være, fandt jeg på nettet. Jeg tog en snak med kundeservice, for de havde mange mål at vælge mellem, og på den måde var jeg helt sikker på, at jeg ville få et sæt, der passede perfekt til døråbningen.

De er meget smukke

Jeg er så glad for den bestilling. Det er meget smukke døre, der passer helt perfekt, og nu er lejligheden helt som den skal være. Der er plads til os alle sammen, og der er ingen grund til at flytte. Børnene har deres, vi har vores, og der er en stor fællesstue, hvor vi alle kan hygge os. Det er godt at være hjemme.