Press "Enter" to skip to content

Kameraer og bedre sikkerhed

Så er det desværre blevet vores tid til at sætte kameraer op, for der har været ubudne gæster bagerst i vores have, og de har holdt en mindre fest i vores ene udestue. Så der er ingen vej udenom. Vi gider ikke, at de ødelægger og smider cigaretskodder og smadrede flasker over det hele, så nu kommer der kamera og lys op, så vi er sikret med god overvågning.

Det skal holdes billigt

Vi har ikke det største budget, og de forretninger, som vi snakkede med, var alt for dyre, så vi måtte ud at kigge rundt på internettet eller finde alternative leverandører.

Vores gamle ven, som havde arbejdet i hans egen bod i Tivoli i mange år, kom med en hjemmeside, hvor vi kunne få det, som vi ledte efter og til en god pris, for både han selv og hans børn havde handlet der.

Vi skyndte os ind på den hjemmeside, som de anbefalede og ganske rigtigt, så havde de alt det, som vi skulle bruge og til rigtigt gode priser.

Vi tog en snak med deres kundeservice for at finde ud af, hvad vi skulle bruge, og de var meget professionelle i deres vejledning, så vi placerede en ordre samme aften. Nu var der bare tilbage at vente.

Service og kvalitet

Allerede efter nogle få arbejdsdage kom det, som vi have bestilt, og vi kunne få det hele installeret, så vi kunne slippe for hærværk og ubudne gæster.

Kvaliteten var helt i top, og de kom med meget udførlige installationsmanualer, så vi fik meget hurtigt det hele op, og vi fik det installeret, så vi kunne følge med i det hele fra vores stue.

Vi skal på et senere tidspunkt have installeret flere kameraer til overvågning af huset, og der er ingen tvivl om, hvor vi skal købe det. Alt skal handles hos dem her, for vi får alt og til gode priser.