Press "Enter" to skip to content

Mit næste eventyr: En tur til Berling

Jeg har altid holdt meget af at rejse. Mit seneste eventyr gik til den britiske storby London. En by, jeg altid har drømt om at besøge, og som jeg endelig fik chancen for at sætte mine egne fødder i. Men det er i dag mit næste eventyr, min næste tur, jeg vil fortælle dig om. Og den går til den tyske storby Berlin. En by, der med sit historisk forankrede centrum er uhyre interessant. Minderne i byen rækker tilbage til 2. Verdenskrig, Øst- og Vesttyskland samt murens fald sidst i 80’erne. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at komme ned og besøge den tyske storby. 

 

 

Det er vigtigt for mig, at jeg har det rigtige udstyr med. Og der er jeg heldig – jeg har nemlig for nyligt købt mig en kabinekuffert. Den er jeg utrolig glad for. Den er utrolig praktisk at bruge, og den sparer mig for at skulle slæbe på tunge tasker, når jeg skal frem og tilbage i lufthavnen, samt når jeg skal ind og ud af busser, tog og taxaer. Den har nemlig hjul, hvilket gør den utrolig praktisk og nem og bekvem at have med rundt på din tur. Èn ting er i hvert fald sikkert: Set med nogle rejsemæssige briller er det absolut det bedste køb, som jeg nogensinde har foretaget mig. Den har tjent sig hjem mange gange ved at spare mig for en masse besvær. Du kan læse mere her

 

Der kommer naturligvis et nyt indlæg, når jeg har været i Berlin. Og det kan du godt glæde dig til! I Berlin har jeg allerede planlagt en række elementer, som jeg skal rundt om se. Jeg skal bl.a. ned og se den populære bar, hvor det hele er lavet som et stort badeværelse. Det glæder jeg mig til at se – det er lidt sjovt, synes jeg.