Press "Enter" to skip to content

Sådan holder du dine ting tørre på teltturen

Skal du på telttur eller vandretur i Danmark, så er det en god idé at være forberedt på forskelligt vejr. Du kan formentligt se frem til, at det meget vel kan ende med at regne på turen, og det bør du derfor forberede dig på. Det er nemlig vigtigt, at du har mulighed for at opbevare din ting i vandtætte omgivelser, så de ikke gør i stykker eller bliver ubehaglige at have på. Du vil blive præsenteret for tre ting, du med fordel kan anskaffe dig, inden du tager på din tur ud i det fri. 

Vandtæt telt

Du kommer højst sandsynligt til at overnatte i telt, mens det regner, hvis du er på telttur i Danmark. Her er det vigtigt, at du anskaffer dig et telt, der kan stå imod forskelligt vejr. Du bør altid vælge et telt, som passer til den tur, du skal på. Skal du på telttur i Danmark, så bør du gå efter et telt, der kan stå imod regn og blæst. 

Vændtæt sovepose

Det kan også være, at du har et telt, som allerede fungerer fint, men måske ikke altid er så vandtæt. Så er det en god idé at købe en sovepose, som også kan klare lidt af hvert. Her er der forskellige soveposer, som sagtens kan klare en regnfuld nat. Har du i forvejen en sovepose, men er i tvivl om, den er vandtæt, så kan du også investere i et vandtæt sovepose-cover. Hos xtragrej.dk kan du finde mange forskellige soveposer

Vandtæt transport

Planlægger du at vandre meget i naturen, så er det en god idé at investere i en taske, der kan holde til regn. Det kan tage tid at finde det helt rigtige sted at slå lejr, så du kommer formentligt også til at skulle gå i regnvejr. Det vil være rigtig ærgerligt, hvis dine ting skulle blive våde eller gå i stykker, inden selve turen er startet. Du kan derfor med fordel investere i en drybag, der holder dine ting tørre.