Press "Enter" to skip to content

Skån dine hænder med bløde materialer

God hygiejne er vigtigt, når det kommer til dit eget og din families helbred. Er du i en småbørnsfamilie, ved du helt sikkert, hvor hurtigt bakterier smitter og pludselig er alle i hele familien syge. Mange af os går dog stadig på arbejde eller tager i skole, inden eller efter vi er blevet syge og kan derfor smitte mange andre. Især når det kommer til arbejdspladser, kan det være en god ide at sætte større fokus på hygiejnen, så bakterier og vira ikke smitter i lige så høj grad, som det almindeligt gør.

 

Her er den største smittefare på arbejdspladsen
Der er rigtig mange forskellige måder at blive syg på, og det kan være svært at helgardere sig mod de mange bakterier og vira. Der er dog nogle forholdsregler og gode råd du kan huske på, når du gerne vil holde sygedommene langt på afstand. Tidligere undersøgelser viser, at der faktisk er flere bakterier på et tastatur end på et toiletbræt, derfor er hånd hygiejne essentielt, hvis du vil undgå at bruge flere dage under dynen. Derfor er det vigtigt, at du ofte og især før du spiser vasker dine hænder med sæbe. Det gør, at du undgår at få bakterierne med i maden og på den måde ned i maven.

 

Skån din hud med blødt papir

Vil du gerne holde bakterierne på lang afstand, så er det håndhygiejnen derhjemme og på arbejdspladsen, der skal i fokus. Men det kan være hårdt for huden at vaske hænder flere gange om dagen. Det kan være, at din hud hurtigt bliver tør eller irriteret, hvis din arbejdsplads ikke har de rette servietter, der er både skånsomme og bløde. Er du på udkig efter rengøringsartikler og servietter til din arbejdsplads, så tag et kig forbi http://altomrengøring.dk/ og find et godt tilbud.

 

Det velkendte er det gode
Leder du efter et firma eller et bestemt sted, hvor du kan finde så mange rengøringsartikler og andre kontorartikler, du måtte kunne bruge på arbejdspladsen, så har du mange muligheder. I dag findes der et væld af valgmuligheder, for der er mange firmaer, som tilbyder gode rengøringsmidler lige nu. Her kan det dog være en god ide at kigge efter nogle af de mere velkendte mærker som fx Tork, da du er sikker på, hvilken kvalitet du får for dine penge. Kom godt i gang med at fylde lageret op på din arbejdsplads med kvalitetsartikler til kontoret.