Press "Enter" to skip to content

Til de lange ture i skoven

Om det er varmt eller koldt udenfor, så er en god vandrestøvle nu en gang bedst, hvis du skal gå langt. Komfortable joggingsko er fine, men bare ikke til ture som disse. Jeg bor tæt ved en lidt kuperet skov, der er mange bakker, og der er smalle stier, der næsten er groet til. Sammen med min hund så er det der, vi skal på eventyr sammen. Det betyder, at jeg skal have fornuftigt fodtøj på, for ellers er der ikke meget fornøjelse i det for mit vedkommende.

Gode støvler året rundt

Der er mange ting, du skal tænke på, når det kommer til gode støvler. Der skal være en kraftig sål med et kraftigt mønster. De skal også gå op og dække over din ankel. Desuden er det bedst, hvis de er i læder, for så kan dine fødder ånde uanset årstiden. Med gode uldne sokker så kan du vandre i det uendelige, om det er varmt, om det blæser, om du går rundt i mudder, eller om der er sne over det hele.

Mine støvler er der, hvor jeg ikke går ned på udstyr. De bedste, jeg har, er fra tamaris. De kan alt dette, men samtidig er de pæne. Noget vandrestøvler normalt ikke er kendt for, men det her mærke kan bare noget, som andre ikke kan.

Sko køber jeg da på nettet

Jeg så et billede af dem på en hjemmeside, og så var jeg solgt. Jeg kender mærket i forvejen, så jeg var ikke i tvivl om, at deres støvler ville være mindst lige så gode og behagelige som deres højhælede og sandaler. De her støvler bekræftede det til fulde.

Kig ind og se udvalget. Der er et stort et på denne hjemmeside, priserne er fantastiske, og så fører de kun alle de bedste mærker, der findes.