Press "Enter" to skip to content

Til mere end bare musik

Man ser flere og flere, der har høretelefoner på i det offentlige rum. Det er musik til alle, men mulighederne er så meget større end bare musik. For mg var det også tidligere rigtig meget musik, men nu er det bøger. Lydbøger. Jeg har et par små høretelefoner af den slags, der kommer ind i øret. Når jeg cykler, så er kun den ene i. Det øre hører en god bog, mens det andet lytter til trafikken omkring mig. Sikkerhed frem for alt, men det kan sagtens krydres med højtlæsning.

Det er rigtig hyggeligt

Det er svært at finde tid til at læse. Der er så meget andet, jeg hellere vil, når jeg først er hjemme. Men historierne vil jeg samtidig ikke gå glip af. Så det her er den bedste løsning, jeg på nogen måde kan forestille mig. Men selv her er det svært at skulle stoppe, når jeg enten er fremme eller hjemme. Det er tit det sted, hvor jeg ikke ved, hvad der kommer til at ske med hovedpersonen. Ja de har en tendens til at klare den, men det ved man jo ikke med alle de andre, der er en del af historien.

Og så må jeg så åbenbart vente. For alle, der som jeg elsker spænding, så er den slags hårdt. Lige som det kan være i en god serie, hvor der går en uge, før det næste afsnit kommer. Men det kommer, og jeg ved, at gennem https://politikenbooks.dk/lydboger/ kommer den næste del også, der hvor der vanker en fortsættelse.

Men det bedste er, at tide aldrig føles lang. Hverken om morgenen eller om eftermiddagen. Det er rent faktisk noget jeg glæder mig til. Selv mandag morgen, der ellers ikke lige er en favorit. Men jeg møder glad hver eneste dag, og skal jeg en dag med bussen, så får begge ører historie der.