Press "Enter" to skip to content

Vil du gerne selv brygge øl?

Øl er en herlig drik

Øl har altid været godt. Og er det ikke som om, at de forskellige ølmærker nærmest bliver bedre og bedre? 

Der skyder i hvert fald hele tiden nye små bryggerier frem, som hver har deres eget særpræg. Det er ikke længere bare et spørgsmål om Hof eller Tuborg, som det var engang. Hvis du kan huske så langt tilbage, så var det helt almindeligt, at bartenderen spurgte “Hof eller Tuborg“, når du bestilte en øl på et værtshus.

Men det har ændret sig fuldstændigt. Nu har ethvert udskænkningssted med respekt for sig selv er stort udvalg af øl fra alle mulige bryggerier. Og mange af dem er mindre bryggerier, som er startet, fordi ejeren bare elskede at lave øl, og havde en drøm om at lave den allerbedste specialøl, man kunne få.

Drømmer du også om selv at brygge øl?

Går du også med en drøm om selv at kunne brygge herligt skummende øl og have dine egne flasker med dine etiketter på? Så du kan servere hjemmebryggede kolde øl til dine venner og gæster, når de kommer på besøg. Det skal selvfølgelig være rigtig godt øl med den helt rigtig smag og den rigtige farve.

Jamen, så kan du godt glæde dig, for du kan gøre drømmen til virkelighed. Uanset om du kun vil brygge til eget forbrug, eller om du vil være det nye Mikkeller (dansk verdensomspændende bryggeri startet helt fra bunden af ejeren Mikkel), så kan du nu komme i gang.

Start med at gå ind på Hjemmebryggeren.dk. Du finder hurtigt ud af, at de har alt, hvad du skal bruge af ingredienser og brygudstyr. Alt lige fra malt, humle og gær til bryganlæg og måleudstyr, kan du få. Og de har også et gratis online brygkursus, som du kan starte med at se.

Kort sagt, så er du tæt på at gøre drømmen til virkelighed.

Klik på linket oppe i teksten – så er du næsten allerede i gang.

Skål